Запознайте се с TRANSFORMERS Fitness

Иновативен. Ултрамодерен. Без аналог в Габрово

Transformers Fitness не e просто залa за тренировки, Transformers Fitness са единствения по рода си у нас лайфстайл фитнес, в които заедно със своите клиенти осъществяваме общото си виждане за пълноценен живот. Какво е то? Да постигаме промяна, здраве, личен баланс и удовлетвореност чрез спорт по удобен и достъпен начин, пестейки време и излишни усилия, но без да правим компромис с ритъма на големия град. Динамично и целеустремено, не по принуда или с досада, а задружно, чрез забавление и със собствено темпо.

Времето, прекарано в Transformers Fitness , е време, прекарано в грижа за себе си. То се превръща в начин на живот, защото е забавно и полезно.

Лайфстайл клубът е едновременно убежище от стреса и дом, в който всеки може да намери подкрепа за собствените си цели и мечти. Може би те са отслабване или заякване, правилно хранене и медитация, а може би просто почивка и разговор с приятел в паузата на интензивна групова тренировка.

Вашият избор за развитие е неприкосновен. Нашата роля е да направим всичко възможно да го осъществите по лек и приятен начин.